أهم الأنباء

‘USA canada goose norge nettbutikk ekte vil ikke stå ved som

Første åtte medlemmer av innvandrerhytte tatt inn i U

Selv som den første av en gruppe canada goose norge på 150 asylsøkere droppet inn i porten ved San Ysidro-krysset til California, viste Trump-administrasjonen at den vil søke å straffe noen av innvandrerne, som har tiltrukket president Trumps og andre senior medlemmer av hans administrasjon. general general Jeff sessions kunngjorde mandag at justisdepartementet har inngått kriminelle anklager mot 11 mistenkte medlemmer av campingvognen for ulovlig inn i landet, inkludert en som har blitt deportert tidligere, ifølge en uttalelse. Mens den største campingvognsgruppen venter på å komme inn via juridiske kanaler i inngangsporten, sa uttalelsen at disse innvandrerne ble plukket opp i landet ulovlig andre steder langs grensen. ‘USA canada goose norge nettbutikk ekte vil ikke stå ved som våre innvandringslover ignoreres og vår nations sikkerhet er truet, sa Sessions i en uttalelse. Alex Mensing, en av campingvognkoordinatørene, sa at han ikke visste om de som var belastet hadde vært en del av campingvognen. I juridiske workshops har innvandrerne blitt fortalt at ‘å krysse andre steder enn en inngangsport er en forbrytelse som saksøker, og vi oppfordrer aldri noen til å gjøre det,’ sa han. Scenen ved Tijuana-grensen har fått https://www.canada-goose-jakker.com stor kontroll. På den ene siden av standoff er rundt 150 innvandrere som sier sin rett til å søke ly for forfølgelse hjemmefra og har reist canada goose jakke gjennom Mexico i en campingvogn for å markere asylsøkernes lidelser. På den andre siden er Trump-administrasjonen, som forsøker å slå ned ulovlig innvandring og sier at mange asylsaker er falske. Regjeringen er forpliktet til å tillate utlendinger å søke om asyl. Det er fortsatt uklart hvor fort Trump-administrasjonen planlegger å behandle de resterende innvandrerne. San Ysidro-porten i canada goose norge forhandler San Diego har interneringsplass for rundt 300 personer. tjenestemenn har ikke sagt hvor mange som blir holdt der. Medborgerskap og Innvandringstjenester gjennomfører canada goose jakke oslo intervjuer for å avgjøre om canada goose billig de har en troverdig frykt for forfølgelse eller tortur hvis de blir canada goose salg sendt hjem. De første få dusin innvandrere fra campingvognen, som har hvite armbånd for å identifisere seg, gikk opp til San Ysidro inngangspunkt søndag kveld men fikk ikke lov til å gå inn. media fremhevet sin tur og presidenten fordømte campingvognen. [På slutten av innvandrerhytte, frykter familier hva som ligger neste] På mandag satt mange innvandrere på bakken på tepper og under donerte blå tarps utenfor grensekrysset. De passerte rundt en avis i Tijuana for å forsøke å lære informasjon om deres skjebne. Trump har laget denne campingvognen et symbol på hva canada goose norge nettbutikk han kaller en porøs grense- og laxinnvandringslov. allierte.Geovany Aguirre ligger med Iris Flores, venstre, og Meyli Flores, 6, høyre, på søndag mens de venter på grensekrysset San Ysidro. Mange canada goose outlet innvandrere sier at de står overfor trusler mot deres liv i deres hjemland. Karina Gomez Cruz, 16, som sa at hun hadde forlatt Nicaragua med sin mor på grunn av vold i hjemmet og gjengstrusler, tilbrakte natten ved grensekrysset og lurte på mandag hva hennes fremtid skulle holde. ‘Jeg er lei av å vente, ivrig etter å ankomme og nervøs fordi de ikke lar oss komme igjennom, canada goose importør norge sa Gomez canada goose dunjakke Cruz. ‘Det er langt kaldere enn i Nicaragua.’ [Trump-administrasjonen vs. campingvognen: Her er det du trenger å vite] Hvis de lykkes med å komme inn i USA, kan innvandrerne fortsatt møte en lang og komplisert reise gjennom innvandringsrett system. Innvandrere som passerer den første ‘troverdige frykt’ -screening, får ofte tildelt canada goose outlet norge en date i innvandringsretten og blir deretter utgitt etter noen få dager i varetekt. tjenestemenn sier mange innvandrere hopper over deres rettsdatoer og forsøker å leve ulovlig i USA. Jose David Rodriguez og Selvina Muoz hviler under deres tarp i et inngjerdet område ved San Ysidro-grensekrysset på mandag. Rodriguez, 15, sa at han flyktet Honduras fordi han ble tvunget rekruttert av en gjeng. ‘Hvis jeg ikke kom med, ville de drepe meg,’ sa han. ‘Det ville virkelig vise hvor mye administrasjonen er villig til å gjøre campingvognen et eksempel på sine harde politiske forslag,’ sa Maureen Meyer, direktør for Mexico og innvandrerrettigheter på Washington-kontoret på Latin-Amerika. Trump-administrasjonsansvarlige sier at flere innvandrere søker asyl enn tidligere, i et forsøk på å dra nytte av innvandringsregler. Antall utlendinger som gjør krav på ‘troverdig frykt’ steg nesten 1,900 prosent mellom 2008 og 2016, ifølge departementet for hjemlandssikkerhet. I løpet av de siste årene har arrangører samlet karavaner av asylsøkere for å øke bevissthet om situasjonen for innvandrere, men de får normalt ikke internasjonal oppmerksomhet. I år konservative medier i USA grep på campingvognen som et symbol på at ulovlig innvandring brøt, og Trump fokuserte sin Twitter-ire på marsjen. Karavanen besto i utgangspunktet av over 1000 mennesker, men noen bestemte seg canada goose i norge å bli i Mexico og andre avskallet for å komme seg nord til fots eller med buss og tog.

canada goose jakker herre

canada goose norge

canada goose jakker dame

canada goose dame

canada goose salg

canada goose jakke

canada goose victoria parka

canada goose jakke herre

canada goose trillium

canada goose

canada goose jakke dame

canada goose victoria

canada goose herre

canada goose outlet.

مقالات ذات صله