أهم الأنباء

Hvis hun gjorde gult ansikt, hadde en rishue, gjorde kampsport

Grov uke for asiatiske amerikanere

canada goose jakke herre 1. Harssment av andre brukere https://www.canada-goose-jakker.com canada goose jakke herre

Trakassering av andre brukere tolereres ikke enten gjennom PM, canada goose salg eller kommentarer som følger rundt en bruker. canada goose i norge Violatorer av denne regelen vil bli utestengt Dette er også en reddit bred regel.

Personlige angrep mot ethvert medlem av underlaget blir fjernet, og gjentatte eller ondsinnede lovbrytere kan bli utestengt. Hatespråket og krever at vold ikke tolereres. Don spam post; Vi ønsker ulike bidragsytere som legger inn innhold. b) Vanlige spørsmål, reposts, clickbait og undersøkelser er gjenstand for fjerning. c) Vanlige spørsmål må i stedet bli spurt i den ukentlige Free For All-tråden. d) Kontakt moderatørene før du utfører en undersøkelse. e) canada goose jakke Absolutt ingen Redpill-språk

canada goose jakke 5. Innholdspolicy canada goose jakke

canada goose herre Lenker fra sider canada goose importør norge tilknyttet hvite supremacists eller canada goose norge nettbutikk deres ideologiske følgesvenner vil bli fjernet. WMAF / AMWF-koblinger, bilder og videoer vil bli fjernet hvis de ikke er ledsaget av analyser canada goose norge forhandler av deres betydning (forklaring). canada goose herre

6. Forstyrrelser i fellesskapet

canada goose trillium Misogynister, misandrists, negativists, og de som forstyrrer fellesskapets ånd, spesielt ved å være respektløs, tolereres ikke. canada goose dunjakke canada goose trillium

canada goose victoria 7. Hvite troll / Hvit sårbarhet canada goose victoria

canada goose dame Dette er et trygt rom for asiater. Ikke-asiater bør nærme oss med et ydmyk og åpent sinn, og være klar over deres begrensede perspektiv og hvite privilegier. Hvit sårbarhet tolereres ikke i denne subreddit, heller ikke hvite troll. Du vil bli utestengt. canada goose dame

canada goose salg 8. Don motvirker allierte canada goose salg

canada goose jakke dame : Noen kommer her og begynner å si ting vi ‘burde være alliert med svarte, eller hvite, eller hvem som helst ikke-asiatisk vil bli hermetisert. canada goose jakke dame

canada goose norge canada goose outlet norge 9. Pan Asian canada goose norge

canada goose Vær respektfull for andre typer asiater, da vi tiltrekker oss alle slags. Høyt proklamere din delmengde på bekostning av andre er ikke verdsatt. canada goose

canada goose outlet 10. Don Generaliser AF / AM canada goose outlet

Ikke generaliser våre brødre og søstre. De gutta gjorde faktisk vape nasjonsskappen (hvis du ser hele bildet, alle gutta er jævla å gjøre ‘VN’ -tingen), det er egentlig ikke mot oss. Folk prøver å snurre den der hun bare senterer bildet på henne, og hun ser canada goose norge ut til å være ‘bøyende’ når hun egentlig bare dicking rundt med vennene sine. Jeg har ikke for mye av et problem mot det, hun bare bare hadde på seg en kjole. Hvis hun gjorde gult ansikt, hadde en rishue, gjorde kampsport sparker / slag, eller faktisk skrev noe rasistisk i stedet for ‘PROM,’ jeg hadde en grunn til å være sint.

canada goose victoria parka Denne typen ting gjør meg faktisk trist, ved at den viser hvordan frakoblet vårt asiatiske samfunn er. Vi trenger ikke å overblåse en hvit jente som har på seg en kina-kjole. Hvis selv halvparten av opprør mot denne hvite jenta var for alle Migos stykke lurssanger som Chinatown, Get Right Witcha eller Stir Fry, ville folk ta oss mer seriøst Folk vet ikke hva som skal være sint på, vi er ikke forenet. Denne overblåste opprøret på denne hvite jenta undergraver igjen det asiatiske samfunnet, da dette var en legitim unnskyldning for alle hvite personer å si ‘vi’ blir for fornærmet ‘når vi ikke har noen vesentlige bevis mot canada goose jakke oslo denne hvite jenta. canada goose victoria parka

canada goose jakker herre En del av det er fordi mange mennesker tror at hennes gruppe var tilegnet håndbevis; tilsynelatende nonurban hvite gutter for urbane svarte gjengssignaler, da de faktisk gjorde ‘vape nasjon’; og jenter canada goose outlet gjorde noen namaste / asiatiske håndkle ting, da det er faktisk en populær 90-årig r bønn meme. canada goose jakker herre

canada goose jakker dame Også, hvorfor er bare en hvit jente iført den mens alle andre er i ‘normale’ prom kjoler? Ingen liker en oppmerksomhetshore; og hun sa at hun fikk det på en vinbutikk, som ikke engang kjøpte fra en kilde som ville respektere den opprinnelige kulturen, så det er et poeng mot henne som respekterer kildekulturen i noen folks øyne. canada goose jakker dame

I tillegg følte noen folk at kjoleens formål ikke var i samsvar med temaet / atmosfæren på arrangementet, som å ha på seg en Halloween-drakt i julen. Å si at hun ikke har en anelse om hva kjolen er for, noe som gir et annet poeng mot ideen om at hun respekterer kulturen. Noen mennesker rettferdiggjør det som qipao som det nå skal være en holdning til feminisme, men jeg vet ikke noe om den delen nok til å argumentere.

Hun var også defensiv og avvisende i hennes svar på folk som i utgangspunktet tok det opp, noe som egentlig canada goose norge nettbutikk ekte er noe folk misliker i prinsippet og gjør flere mennesker mot henne. Når folk forsvarer sine handlinger brann tilbake på naysayers i noen ganger betennende canada goose billig / troll-mote, får du den skitstorm som er denne hendelsen. Det er en klassisk måte å generere Internett-shitstorms fra smarte troll.

مقالات ذات صله