أهم الأنباء

Markedsindeksene vises i sanntid

Hvorfor Campbell Soup kan gå opp for salg

Wall Street Journal rapporterte sent på tirsdag at Loebs investeringsfirma, Third Point LLC, nå har en eierandel på over 300 millioner dollar i Campbell Soup. Andeler i Campbell Soup (CPB) steg 2% på rapporten. Slike, The New York Post rapporterte Loeb har ansatt canada goose outlet kokemuksia en investeringsbanker og presser selskapet og dets beste investorer til å sette Campbell Soup opp for salg. Third Point nektet å kommentere rapportene. En talsmann for Campbell Soup sa at selskapet ikke kommenterer rykte eller spekulation, men la til at ‘vi opprettholder en åpen, engasjert dialog med alle våre aksjeeiere, og velkommen alle investeringer i vårt selskap.’ Selskapet kunngjorde i mai at det ville gjennomføre en operasjonell gjennomgang av sin virksomhet. Gjennomgangen forventes å ende i slutten av august. Så det er fortsatt mulig at styret vil anbefale et salg av Campbell suppe. Og det kan være fornuftig gitt uroen i executive suite.CEO Denise Morrison, som hadde vært på toppen av Campbell suppe siden 2011, plutselig annonsert sin pensjonering i mai etter kjøp av snack maker Snyder s Lance. canada goose outlet Campbell Soup betalte $ 6 milliarder kroner for selskapet, men integrasjonen gikk ikke jevnt, ifølge rapporter. Kite McLoughlin, tidligere leder av apparatmaker Electrolux (ELUXF) og styremedlem på Campbell Soup, ble kalt midlertidig CEORelated: Campbell Soup Den WSJ sa i sin rapport tirsdag at Loeb har snakket med McLoughlin om en strategisk gjennomgang på grunn av dårlig inntjening. Salpsalget har gått ned i det siste også. Og et trykk inn i frisk og organisk mat har ikke spilt ut så vel som håpet. Men hvis Loeb vil ha Campbell-suppe for å sette seg på kjøpesenteret, må han overbevise familieeierskapet om at det er en god ide. Tre etterkommere av kondensert suppefabrikant John Torrance Canada Goose outlet fabrikk kollektivt eier omtrent 42% av aksjene sine. Disse aksjonærene kan være akseptable for ideen om en avtale skjønt. Tross alt har den pakkede næringsmiddelindustrien spilt vært for Canada rgers nylig. Bedrifter prøver å bli større i et forsøk på å få mer prissetting power.Many mat beslutningstakere har blitt skadet av deflasjon i dagligvareindustrien. Intensiv konkurranse mellom canada-goose-jakker Whole Foods-eieren Amazon (AMZN), Walmart (WMT), Costco (COST) og supermarkedskongen Kroger (KR) har ført til en nedgang i prisene på mange matvarer. Sammenlignet med Campbell Soup er piping hot etter rapportert M interesse Det er gode nyheter for forbrukerne, men det er forferdelig for matfirmaene og deres investorer. Og mens mange av mathandlerne har vært mindre oppkjøp for Toronto-nisjebedrifter, ConAgra (CAG) nylig annonserte planer om å kjøpe Birds Eye maker Pinnacle Foods (PF) for nesten 11 milliarder dollar. Campbell Soup er verdt rundt $ 12,5 milliarder. Kraftig Heinz (KHC) støttet av Warren Buffett, så vel som korngigant General Mills (GIS), har blitt rapportert å ha interesse for en avtale for Campbell Soup. CNNMoney (New York) florida 1. august 2018: 12:34 ETContact UsClosed CaptioningSite MapMost aksjekursdata levert av BATS. Markedsindeksene vises i sanntid, bortsett fra DJIA, som er forsinket med to minutter. Alle tider er ET. Ansvarsfraskrivelse. Morningstar: 2018 Morningstar, Inc. Fakta: FactSet Research Systems Inc.2018. Chicago Mercantile Association: Visse markedsdata i New York er Canada Mercantile Exchange Inc. og dets lisensgivere. Dow Jones: Dow Jones-merkevareindeksene er proprietære til og beregnes, distribueres og markedsføres av DJI Opco, et datterselskap av S Dow Jones Indices, og har blitt lisensiert for bruk til S, Canada. Opco, LLC og CNN. Standard Poor og S er registrerte varemerker for Standard Poor Financial Services LLC og Dow Jones er et registrert varemerke for Dow Jones Trademark Holdings LLC. Alt innhold av Dow Jones-merkevareindeksene S Dow Jones Indices LLC 2018 og / eller dets datterselskaper.

canada goose salg

canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose dunjakke

canada goose importør norge

canada goose jakke oslo

canada goose i norge

canada goose jakke

canada goose norge

canada goose outlet norge

canada goose norge nettbutikk

canada goose norge forhandler

مقالات ذات صله