أهم الأنباء

Ik denk niet dat iemand het als moncler jas dames Drake kan

OFFICIËLE dagelijkse feedback Discussie 27 maart

moncler nederland Je kunt een actief moncler heren lid worden door wedstrijden in te voeren of in feedback, discussie of hulpdraden moncler nederland te plaatsen voor minstens een week. Je moet momenteel actief zijn binnen een paar weken na het posten van projecten. Projecten mogen www.moncleroutlet.nl niet ouder zijn dan 4 maanden. Probeer niet om moncler jas heren sale meer dan één project per maand te plaatsen. moncler nederland

moncler outlet Projecten kunnen het best als tekstpost worden gedeeld. overgebrachte concepten, credits, hoe lang het in het werk is geweest, enz.) Het plaatsen van een beat-tape als moncler jas moncleroutlet heren een link naar één lange track zal het gemerkt moncler jas dames sale en verwijderd worden door de automod (plaats dit als een tekst-inzending om dat te voorkomen). moncler outlet

moncler jas sale Word een Redditor en abonneer moncler heren je moncler jas heren op een van de duizenden communities.11 moncler jas sale

moncler jas outlet LEES DEZE TEKST NAUWKEURIG VOORDAT U PUNT! GEEN FEEDBACK = BAN moncler jas outlet

moncler jassen Als u iets post voor feedback, moet u minimaal QUALITY-feedback geven voordat de volgende thread is afgelopen. Bekijk de Quality Feedback Guide voor tips moncler jassen over het geven van goede feedback. Oprechte feedback verzoeken alleen alsjeblieft. Plaatsen voor moncler jassen dames sale spelen moncler nederland wordt niet getolereerd. één nummer) moncler jassen

moncler uitverkoop Plaats geen nummers meer dan een paar weken oud moncler uitverkoop

moncler jassen dames sale Laat feedback ten minste één keer horen als antwoord op een opmerking op het hoogste niveau om te voorkomen dat deze wordt gemarkeerd als een slacker. Om super duidelijk te zijn, betekent dit dat je klikt op antwoord op de oorspronkelijke opmerking van iemand anders. Het is eigenlijk in 4k moncler outlet sale en ik heb een 4k-monitor, dus ik kan ervan genieten. Maar hij schakelt de instelling / opname niet voldoende uit. moncler jassen dames sale

moncler heren over het liedje, ik dacht dat de haak warm was, maar probeer in de tekst de cadans in te schakelen. moncler dames en probeer meer bg-vocalen moncler jas heren sale / ad libs toe te voegen voor een voller geluid, en het geeft moncler nederland het publiek ook andere dingen om op te focussen. Ik hoor wat, maar moncler jassen outlet ik voeg er meer moncler jassen outlet aan toe. Ik denk niet dat iemand het als moncler jas dames Drake kan maken zonder ad libs meer. moncler jas outlet Akkoorden zijn mooi, goed gedaan moncler heren

moncler outlet sale Oké, dus de stroom, je moet in sommige delen strakker Moncler Outlet zijn. Ik ga echt door de 2018 moncler zang en kliktrack en zorg ervoor dat alles strak is, vooral als dit een album betreft moncler outlet sale

moncler jassen heren sale Meng je verstandig, je hebt veel lage punten in je zang die je niet nodig hebt, en ik heb het gevoel dat ze een beetje te groot in de mix zitten. Misschien gooi je een hp filter, het lost misschien beide problemen op. Voor iemand die dit net is begonnen is moncler jassen dit een redelijk goede man. Gaaf dat je een deel van je eigen geluid hebt met moncler outlet sale een paar van die glitchy geluiden in de intro. Ik denk dat de pianomelodie daar wat meer werk kan moncler sale gebruiken om het een beetje menselijker te maken en het een beetje minder geprogrammeerd te laten klinken, maar om er fatsoenlijk uit te beginnen. Eerlijk gezegd, in plaats van het geven van specifieke feedback, is het beste advies dat ik kan geven gewoon om beats te maken en de man te oefenen, je doet daar in het begin zoveel meer vooruitgang dan het afstellen van wat je weet. Laat het me weten of stuur me een bericht als er iets specifieks is op FL waar ik ondertussen mee kan helpen man, ga zo door! Jxckal moncler jassen moncleroutlet.nl heren sale

moncler jassen outlet De mijne is hier als je tijd hebt: moncler jassen outlet

moncler jassen dames Jxckal GREED. (Prod. Door Jxckal) Ook nieuw voor zang in mijn beats, moncler jassen dames gejuich! moncler jassen dames

moncler jas heren Ik vind het moncler jassen heren sale leuk wat je hier veel hebt bedacht. moncler sale De beat is echt leuk en past goed bij wat je vocaal doet. Ik heb dit in mijn afspeellijsten geplaatst moncler jas heren.

مقالات ذات صله