أهم الأنباء

Jeg følte at maskinvarekvaliteten gikk nedover bakken

Virkelig bli lei av Microsoft-oppdateringer

Dette er elefanten i rommet med fleksibel arbeid. Gaming av programvareutvikling har tvunget alle til ekstrem av MVP, noe som resulterer i minimumstesting og ‘Det fungerer på min maskin’, bortsett fra det er verre enn det, for nå er du oppfordret til unironically å rose keiserens nye ‘Det fungerer på min maskin så det virker overalt’ klær uten at det er noe som gjør at maskinen din kan være rimelig unik, akkurat som alle andre maskiner der ute. De fokuserte på å få funksjoner for Azure og nye forbrukerfokuserte funksjoner for Win10, og det er ganske tydelig de mindre interessert i å støtte tradisjonelle Canada Goose Outlet-steder i Toronto distribuere det. Du kan svinge tilbake mot midten på en stund. uk 8 / Nokia tidsramme de hadde null fokus på noe annet enn tabletter og telefoner. Jeg får inntrykk av at hodestørrelsen i skyen er å flytte mye av den tradisjonelle Microsoft kundebasen i deres skygtjenester så fort at de ikke slutter å innse at hvis de gjør en stor migrasjon, bør de vurdere alle deres alternativer eksplisitt i stedet for bare å ta det første alternativet en leverandør kaster på dem. Jeg har sett dette før på klientsiden, lenge siden. Så langt tilbake som overgangen fra 3.1 til 95 minst. En fordel jeg tror de har (bortsett fra den åpenbare Windows / Office 365-låsen) er det faktum at de synes mer villige til å møte kundene der de er. Det er 2018 og jeg bruker fortsatt NIS hver dag. Jeg har canada goose outlet store new york produksjonsmaskiner som ikke støtter NFSv3 og erstatte canada goose parka outlet dem ville bety en $ 800k minimum prislapp, og det antas det er en av maskinene som har en nyere versjon. Jeg har en maskin som er en av tre igjen på planeten, kjører XP og vil fortsette å kjøre XP i de neste 15 årene eller til det ikke lenger kan repareres. Jeg følte at maskinvarekvaliteten gikk nedover bakken. Oppgraderbarheten har nesten helt forsvunnet. Jeg håper Apple har en epiphany med deres nye modulære Mac Pro, men jeg kan knapt forestille meg hvorfor det tar en av de rikeste selskapene i verden så lenge at du kan levere en ny maskin når de lager begge sine egne canada goose outlet plassering maskinvare og programvare. Jeg er fortsatt ganske glad i Mac-maskiner, selv om jeg har brukt dem mye i en veldig lang tid. Men jeg frykter at den inntekterrike IOS-siden av huset har tøylene og gjør noen tvilsomme beslutninger. this post https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge Men da føler Microsoft at det er behov for å ape unrepairable Apple-enheter med sine unrepairable Surface-enheter. Tynn, slitesterk, jeg forstår målene, men 2018 virker som om akkurat det å være bygningsenheter med planlagt forgjengelighet, med tanke på den store nedgangen i maskinvarefremskrittene nylig. Jeg elsket virkelig 10.6.8 så skjedde 10,7 og jeg gjorde en masse penger rådgivning. Da 10.8 var på ferd med å bli, ble jeg ferdig med Mac. Jeg følte Canada Goose utløp i vancouver hardware kvalitet gikk ned bakken. Da de først begynte å lage Canada New York New Mac Book Pro med intel var det en solid tank som kunne oppgraderes i årevis. Jeg er delvis enig. Jeg skrev et papir om dette faktisk. IMO Apple var ikke forberedt på økt etterspørsel etter foretak. Etter klez, connficker og noen andre; forretninger store og små er forberedt på montreal dump M $ FT når noe levedyktig kom rundt. Linux? Ha! Desktop Linux har flere feil enn en Singapore-hooker. Jeg hadde den originale BlackBook Pro, enn en 17 ‘Unibody MBP. Jeg burde aldri ha solgt den. Som min siste kjæreste sa, kan den ekstra canada goose stockists uk to inches gjøre en forskjell.

canada goose jakke oslo

canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose billig

canada goose i norge

canada goose norge

canada goose dunjakke

canada goose jakke

canada goose importør norge

canada goose norge nettbutikk

canada goose salg

canada goose norge forhandler

مقالات ذات صله